Per-Arne turte ikke la datteren Lisa ta bussen til skolen dagen etter bussulykken som kunne endt med katastrofe for 47 skoleelever:

Krever sikringstiltak i marerittsving

Beboerne i Mogrenda reagerte med sjokk på bussulykken. – Men ingen av oss ble særlig overrasket, sier Anne-Gudrun Klæth Lyngsmo.

68 krav: Antallet som har skrevet under leserinnlegget som krever sikrere vei i Mogrenda er høyere en hva Anne- Gudrun Klæth Lyngsmo visste bodde i grenda. Dette er noen av dem – Marit Kvålen Ness (t.v.), Bjørn Molde, Inger Lundkvist, Rakel Hafell, Liza Rashevska, Per-Arne Nesjan, Elena Stanislavovna Nesjan, Line Lundkvist Molde, Magna Hojem, Trond Haga, Anne-Gudrun Klæth Lyngsmo, Maurice Samulski, Morten Egil Haga, Håkon Lyngsmo, Jorodd Woll og Torbjørn Ness.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Hadde jeg hugget trærne ville det kun stått igjen stubber. De ville knust alle rutene på bussen, og den ville rullet rundt.

Morten Haga
Nyheter

VERDAL: Da hun og naboene kom hjem fra arbeid mandag ettermiddag, sto Mogrenda på hodet. Skolebussen med 47 skoleelever hadde sklidd ned bakken og lå veltet mot en stupbratt skrent i en sving på Stubbesgrop-veien.