Mellomleder i statlig etat i Troms tiltalt for grov utroskap – saken henlagt for styreleder fra Innherred

Lekket anbudsinformasjon – fikk solcellepanel

Den statsansatte mellomlederen lekket taushetsbelagt anbudsinformasjon til en styreleder på Innherred. På samme tid fikk han et solcellepanel i retur.

UBESVART: Advokat Anders Kjøren har bistått styrelederen og selskapet gjennom etterforskningen av utroskapssiktelsen. Han svarer ikke på spørsmål om kjøpet av solcellepanelet til den tiltalte mellomlederen, utover at hans klient har svart politiet på alle spørsmål som er stilt og framlagt dokumenter som er etterspurt.   Foto: Marius Langfjord

Nyheter

TROMS/INNHERRED: Dette framgår av tiltalen mot mellomlederen i den statlige bedriften, som nå er tatt ut etter to år og tre måneders etterforskning. Mannen i 50-årene er tiltalt for grovt økonomisk utroskap, brudd på taushetsplikten og brudd på tjenesteplikten som offentlig tjenestemann.