Det var 20 år gamle Kristoffer Lindstrøm Westerfjell fra Namsskogan som omkom

Namsskogan-samfunnet i sorg etter at en mann døde da et godstog kjørte på en gravemaskin langs jernbanelinjen ved Storforshei i Nordland.

Omkom: Kristoffer Lindstrøm Westerfjell (20) fra Namsskogan omkom da et godstog kjørte på en gravemaskin langs jernbanelinjen ved Storforshei i Nordland lørdag ettermiddag.  Foto: Privat

Nyheter

Namsskogan kommune opplyser på sin Facebook-side søndag ettermiddag at det var Kristoffer Lindstrøm Westerfjell (20) fra Namsskogan som omkom i ulykken som skjedde ved Storforshei nord for Mo i Rana lørdag.

Ordfører Stian Brekkvassmo sier at familien har opplevd alle familiers mareritt og er i bunnløs sorg.

– Dette er så uendelig trist, det er brutalt og så meningsløst. I et lite lokalsamfunn som Namsskogan er vi alle tungt berørte, og nå har vi fullt fokus om å være sammen og ta vare på hverandre, sier han.


Mann fra Namdalen omkom i ulykke

Mann i gravemaskin omkom i påkjørsel av godstog i Nordland.


Ulykken skjedde klokken 16.05 lørdag ettermiddag. Politiet meldte om ulykken rundt en halvtime senere.

Alle nødetatene og en luftambulanse rykket ut til ulykkesstedet. Det ble utført livreddende førstehjelp på mannen, men livet hans sto ikke til å redde.

Omstendighetene rundt ulykken er foreløpig ukjent, men det ble meldt at et godstog kjørte på en gravemaskin langs jernbanelinjen ved Storforshei i Nordland.


Havarikommisjonen gransker ulykken på Nordlandsbanen

Havarikommisjonen var søndag på ulykkesstedet på Nordlandsbanen, der gravemaskinkjører Kristoffer Lindstrøm Westerfjell fra Namsskogan mistet livet lørdag.