Bekymret for utenforskapet:

Vil bruke fem millioner kroner mer enn Grams budsjettforslag

Arbeiderpartiet og Sosialistisk Venstreparti mener kommunen har langt bedre råd enn koalisjonen i Steinkjer hevder.

HAR BEDRE RÅD: Gruppelederne Gjertrud Holand (SV) og Stein Erik Aalberg (Ap) vil bruke fem millioner kroner mer enn budsjettforslaget fra kommunedirektøren i Steinkjer kommune.  Foto: Marius Langfjord

Nyheter

STEINKJER: – Vi er enige med koalisjonen om mye og vi er blant annet glade for at miljøterapeutordningen består som i dag, men vi ønsker å styrke denne satsingen. Vi er også bekymret for den økende andelen innbyggere som faller utenfor fellesskapet. I det forrige kommunestyret var det en bred enighet om å bruke mer ressurser på tidlig innsats. Det er mye mer lønnsomt å forebygge enn å reparere, understreker Stein Erik Aalberg, gruppeleder i arbeiderpartiet.