Grande skal bygge Saemien Sijte

Grande Entreprenør AS vant konkurransen om å få bygge det nye bygget til Saemien Sijte – sørsamisk museum og kultursenter – i Snåsa.

På Horjemstangen: Statsbygg opplyser i meddelelsesbrevet at Grande Entreprenør AS tilbød totalentreprisen for 80,1 million kroner, mens den andre tilbyderen, Consto Midt-Norge AS, tilbød en totalentreprise for 91,3 millioner. Bildet viser hvor Saemien Sijte skal plasseres på Horjemstangen, helt nord i Snåsavatnet. E6 til venstre i bildet.  Foto: Dronefoto: Dan Jåma / llustrasjon: Snåsningen

Nyheter

Statsbygg mottok i to tilbud på totalentreprisen på det nye sørsamiske museum og kultursenteret i Snåsa. Grande Entreprenør vant fordi selskapet var best på begge de to tellende kriteriene – pris og kvalitet, går det frem av tildelingsbrevet fra Statsbygg.