Øyner håp om at Sjøgata brygge aldri blir realisert

Erling Lullau, som har kjempet mot Sjøgata-utbyggingen i tre år, er både glad og skuffet etter forrige ukes vedtak.

AVVENTENDE: Erling Lullau (fremst til høyre), som har engasjert seg i Sjøgata-saken, ser fram til at saken er avklart. Dette bildet er fra 2017, da han var på ute på befaring med Plan- og utviklingskomiteen om saken. Fremst til venstre: Gunnar Løvås. Andre komitemedlemmer: Lars Petter Holan, Olav Strid, Geir Tore Persøy og Eva Høyem Anderssen. Helt til høyre tidligere kommunalsjef Unni Storstad.   Foto: Trond Blikø

Nyheter

Da sa politikerne ja til å realisere de to boligblokkene, men krever at allmenningen sikres i byggetrinn én. Utbygger Stiklestad eiendom har sagt det er juridisk umulig å sikre allmenningen i første byggetrinn.