Svært rolig natt for politiet

Har åtte ordensforstyrrelser i loggen, og ingen av dem alvorlige.
Nyheter

Det har vært en svært så rolig i Nord-Trøndelag med tanke på festbråk og ordensforstyrrelser.

– Vi har mottatt åtte meldinger om ordensforstyrrelser og har rykket ut på alle sammen, sier operasjonsleder Stig Roger Olsen ved Trøndelag politidistrikt.I sju av tilfellene kom de i kontakt med dem som sto bak ordensforstyrrelsen, og alle løste seg på stedet etter dialog. Ved ett av tilfellene fikk en mann i 30 årene pålegg om å forlate Verdal sentrum og holde seg borte de neste 24 timer, men ved ett annet tilfelle ble vedkommende kjørt hjem av politiet.

– Mener du det er grunn til å skryte av festfolket?

– Jeg mener ingenting, men det har vært en svært rolig natt fra Stjørdal og nordover, sier Olsen.