Ansatte bekymret for Steinkjer sykehjems omdømme og rykte etter avisoppslag.

Bildet av blokkert dør sjokkerte ansatte

Ansatte kjenner seg ikke igjen i beskrivelsene av Steinkjer sykehjem, og sier det ikke er noen etablert praksis at dørene stenges med stoler.

SJOKKERT: Ansatte ved Steinkjer sykehjem sier det ikke er vanlig praksis å blokkere dørene med stoler, og sier oppslaget i Trønder-Avisa handlet om en helt spesiell situasjon. Nå er de redde for hva slags inntrykk som skapes av institusjonen. Fra venstre står Kristin Lillemark (Fagforbundet), Toril Elstad (Delta), Brit Eli Nordal (konst. seksjonsleder), Bente Volden (enhetsleder i 1. etg.) og Veronica Vik Olsen (hovedtillitsvalgt i Sykepleierforbundet, Steinkjer kommune).  Foto: Bjørn Erik Øvrelid

Nyheter

STEINKJER: Tillitsvalgt i fagforbundet, Kristin Lillemark ved Steinkjer sykehjem, sier hun aldri har sett eller hørt om stoler som blokkerer dørene før hun så avisoppslaget i Trønder-Avisa tirsdag morgen.