– Vemodig å selge Magneten

Tankene om å selge Magneten kjøpesenter har vært der i to–tre år, forteller Arild Berg. Han innrømmer at et salg er vemodig.

VEMOD OG FORSTÅELSE: – Det har i alle år blitt levert mye godt arbeid av dem som jobber i Magneten, og jeg mener vi har en helt spesiell Magneten-kultur, sier Berg som legger til at på butikkledermøtet onsdag morgen, hvor han orienterte om salgsplanene, kom signaler om både vemod og overraskelse og forståelse for at det ligger et ønske om å utløse et utviklingspotensial bak et salg, sier Arild Berg som sammen med svigerinnen Solfrid Hindrum Berg legger ut Magneten og tre andre eiendommer på Moan for salg.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

LEVANGER: Arild Berg setter som kriterium at den som kjøper de fire eiendommene som nå legges ut for salg, må være med på å investere for videre utvikling av Moan-området og Levanger. Hvis så skjer vil han og svigerinne Solfrid Hindrum Berg selge kjøpesenteret som åpnet i 1986.