– Direkte farlig hvis pasienter i Steinkjer må til Namsos

Kommuneoverlege Sunniva J.N. Rognerud er sterkt imot at Steinkjer kommune kan bli en del av opptaksområdet til Sykehuset Namsos.

DIREKTE FARLIG: – En endring i opptaksområdet er noe jeg ikke ønsker i det hele tatt. For steinkjerbyggen vil dette være direkte farlig, sier kommuneoverlege Sunniva J.N. Rognerud i Steinkjer kommune.  Foto: Johan Arnt Nesgård

De kommer til et sykehus som har rekrutteringsprob- lemer, problemer med å holde på folk, problemer med å besette viktige stillinger, og i tillegg en vikarstafett når det gjelder overleger.

Sunniva J.N. Rognerud, kommuneoverlege Steinkjer kommune
Nyheter

Administrerende direktør Tor Åm i Helse Nord-Trøndelag opplyser at en gjennomgang av ressursfordelingen mellom de to sykehusene i helseforetaket kan ende i å flytte penger, personale og eller senger, men han er også åpen for at det kan gjøres endringer i oppgavefordeling og eller opptaksområder.