Flere utforkjøringer og trafikkuhell

Glatte veier gjør det utfordrende å ferdes i trafikken lørdag. Politiet minner om at det hvite som faller fra himmelen er snø.

SKILT: En uheldig bilfører meide ned et skilt i Stjørdal lørdag ettermiddag.   Foto: Nina Beate Solberg Susegg

I GRØFTA: Like ved Klinga kirke på fylkesveg 17 i Bangsund, endte denne bilen i grøfta, lørdag ettermiddag.  Foto: Enok Moe

Nyheter

STJØRDAL: En ung dame i 20-årene mistet kontrollen i en rundkjøring og meiet ned ned et skilt like før klokken 15.00 lørdag ettermiddag.

– Det var glatt og sporete på stedet. Hendelsen medførte materielle skader på bilen, men det vil ikke få konsekvenser for føreren. Vi har ingen indikasjoner på høy fart, og konkluderte med at det er slik som kan skje, sier Ebbe Kimo, operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt.

Promillekjører stoppet på E6

Lørdag ettermiddag, ble en mann stoppet av politiet mistenkt for ruskjøring langs E6 inn mot Levanger.


I grøfta

I Bangsund var det også en sjåfør som var uheldig lørdag ettermiddag. I følge vitner havnet en bil av vegen på fylkesveg 17 like ved Klinga Kirke.

I GRØFTA: Like ved Klinga kirke på fylkesveg 17 i Bangsund, endte denne bilen i grøfta, lørdag ettermiddag.  Foto: Enok Moe

– Vi har ikke mottatt noen informasjon om denne hendelsen, sier Kimo, som forteller at det så langt har vært en rolig dag på hendelsefronten.

– Det virker som om trønderne har begynt å skjønne at det hvite som faller fra himmelen er snø, sier han.