Emil overrasket av mørket – fant ikke veien hjem

Da Emil Skilbrigt (4) gikk seg bort i skogen lørdag ettermiddag, hørte han folk som ropte på ham. Men han oppfattet ikke hvor lyden kom fra.

UTLØSTE LETEAKSJON: Emil Skilbrigt var søndag tilbake i skogen der han lørdag ettermiddag gikk seg vill. – Da jeg kom på vegen så jeg lys i et hus. Da gikk jeg dit. Jeg ville spørre om å få ligge over der, slik at jeg kunne lete videre etter vegen heim neste dag, sier fireåringen.  Foto: Svein Helge Falstad

Nyheter

EKNE: Emil Skilbrigt (4) ville ikke være med farmor Sissel Skilbrigt å trille barnevogn ved heimgården Skilbrigt lørdag ved 15.45-tiden. I stedet ville han gå seg en tur i skogen. Der gikk det griser i sommer og han, søsken og nabounger har lekt masse i området. Han føler derfor at han kjenner området relativt god. Men så kom mørket.