Vil sprenge deler av øy for å lage industripark ved Langstein

Igjen blåses det liv i planene om et nytt havne- og industriområde i Langstein. Planen er å starte realiseringen av parken ut fra Saltøya.

BLÅSER LIV I INDUSTRIPARK-PLANER: Anna Brustad Moe, politisk rådgiver i NHO Trøndelag (fra venstre), Jon Uthus, daglig leder i Næringsforeningen i Værnesregionen, og Børge Beisvåg i Næringsforeningen i Trondheimsregionen, vil at grunneier skal se på muligheten for å realisere en industripark i Langstein ved å sprenge deler av Saltøya (i bakgrunnen), og bruke øya som utgangspunkt for parken.   Foto: Berit Buran Juul

Nyheter

STJØRDAL: – Det er et stort behov for sjønære næringsarealer. Vi ønsker et slikt initiativ velkommen, sier Jon Uthus, daglig leder i Næringsforeningen i Værnesregionen.