Derfor er Hellesø villig til å ta kampen mot Giske om ledervervet i Trøndelag Ap

Ordføreren i Nærøysund i Trøndelag, Amund Hellesø, bekrefter at han stiller som kandidat til ledervervet i Trøndelag Arbeiderparti.

Mange har spekulert rundt Giskes kandidatur som ny leder i Trøndelag Ap, men han er foreløpig innstilt som kandidat som vanlig styremedlem. Nå sier partifelle og ordfører i Nærøysund, Amund Hellesø, at han stiller som kandidat til ledervervet.  Foto: Margrete Konstad

Nyheter

Trond Giske er blitt foreslått av Trondheim Ap til å sitte i styret i Trøndelag Ap, men lokallaget har ikke rangert de fem kandidatene de har foreslått. Etter at den sittende styrelederen Per Olav Skurdal Hopsø og nestleder May Britt Lagesen har takket nei til gjenvalg, har spekulasjonene vært mange om dette baner vei for at Giske kan komme tilbake etter at han ble tvunget til å trekke seg fra alle verv.