Tidligere daglig leder i bilfirmaer tiltalt for økonomisk kriminalitet for 20 millioner kroner:

Truet og hindret bostyrer i å gjøre jobben

Herfra ble en stjørdalsadvokat i oppdrag som bostyrer nødt til å ringe politiet for å få hjelp.

INNEPARKERT: Kvinnen drev bilfirmaene fra dette næringslokalet i Stjørdal. Det var til denne tomta politiet rykket ut for å gi bistand til bostyreren.  Foto: Anders Nordmeland

Nyheter

STJØRDAL: Hendelsen i 2017 er en del av en svært omfattende tiltale som er tatt ut mot en kvinne i slutten av 20-årene fra Stjørdal. Kvinnen drev på dette tidspunktet et bilfirma som hadde gått konkurs. Den oppnevnte bostyreren – en advokat fra Stjørdal – var på stedet for å registrere hvilke verdier som fantes i boet. Underveis i arbeidet ble hun truet og utsatt for grov kjeftbruk – og bilen hennes inneparkert på eiendommen.