Hvem er best på service og vertskap i Steinkjer kommune?

Trønder-Avisa, NT24 og Steinkjer Næringsforum invitererer publikum til å nominere den enkeltpersonen eller virksomheten som er best på service, kvalitet og vertskap i Steinkjer kommune.

Gunnar Severeide og Arnfinn Kolberg ble utnevnt til Årets Steinkjer-ambassadører under Næringslivets hedersaften i 2019. Publikumsprisen gikk til BUA Steinkjer.  Foto: Fredrik Mandal

Nyheter

Torsdag 12. mars arrangerer Steinkjer Næringsforum den andre utgaven av Næringslivets hedersaften. Da skal det deles ut sju priser til næringslivsaktører i Steinkjer kommune.

De sju priskategoriene er:

  • Årets Steinkjer-ambassadør
  • Årets ungdomsstipend
  • Årets gründer
  • Årets næringslivsaktør (en pris for omsetning over 200 millioner kroner, en pris for omsetning under 200 millioner kroner)
  • Årets arrangement
  • Publikumsprisen

Innen de fem første er det en fagjury som avgjør hvem som vinner, mens for publikumsprisen er det publikum som bestemmer.

Service, kvalitet og vertskap

Publikumsprisen utgis i samarbeid mellom Steinkjer Næringsforum, Trønder-Avisa og NT24. Ifølge Næringsforumets nettsider går prisen til «en enkeltperson eller en virksomhet (privat eller offentlig) som har fokus på service, kvalitet og vertskap».

– Vi ønsker å hedre noen som gjør det lille ekstra for å ta hånd om kundene og brukerne sine. Prisen skal være et bidrag til å gjøre alle mer bevisste på betydningen av godt vertskap og god service i alle ledd, sier daglig leder Kirsti B. Arntsen i Steinkjer Næringsforum.

Til publikumsprisen kan også offentlige virksomheter nomineres.

– Alt fra kaffebaren på hjørnet, til sykeheimer, organisasjoner og butikker er eksempler på hvem vi ønsker å nå. Kriteriene som legges vekt på er tydelighet, respons, tillit, empati og pålitelighet, legger hun til.

Nominer din kandidat

Har du en kandidat til prisen? Da kan du fram til 19. februar komme med din nominasjon på hedersaften.no.

Etter at nominasjonsrunden er over vil publikum få anledning til å stemme på kandidatene juryen velger ut til å være med i finalerunden. Jury for publikumsprisen er Britt Anniken H. Holstad i Trønder-Avisa og NT24 og Kirsti B. Arntsen i Steinkjer Næringsforum

– Gjennom utdeling av Publikumsprisen ønsker Steinkjer Næringsforum fokus på virksomheter og enkeltpersoner i Steinkjer som bidrar til gode kunde- og brukeropplevelser. En målsetting er at den nye storkommunen skal bli kjent for godt vertskap, service og kvalitet. Prisen skal også bidra til et positivt omdømme – både for vinneren og for kommunen, sier Arntsen.

I 2019 var det BUA Steinkjer som ble kåret til vinner av publikumsprisen.


Steinkjer Næringsforum feiret 20-årsjubileum torsdag kveld.

Full jubel for næringslivet

Fullt hus og venteliste ble resultatet da Steinkjer Næringsforum for første gang inviterte til festkveld.

Gratis utlån av utstyr til sport og friluftsliv tar av.

Nå har «alle» begynt å låne utstyr på BUA

Etter 15 minutter inne på BUA i Steinkjer må Erlend Gudding ha hjelp til å bære alt alpinutstyret ut i bilen. I helga skal hele familien på fire kose seg i alpinbakken med lånt utstyr.

- Overveldet over prisdrysset

BUA i Steinkjer fikk den kommunale likestillings- og mangfoldsprisen.