Fører kom unna med lettere skader etter å ha kjørt inn i et tre

Mannen ble sendt til Levanger sykehus.. Ulykken fant sted i en 30-sone, men medførte store materielle skader.

STORE MATERIELLE SKADER: En mann ble fraktet til sykehuset, etter å ha kollidert med et tre.   Foto: Monica Irén Solberg Susegg

NØDETATER PÅ STEDET: Fører ble hentet med ambulanse før 16.15.   Foto: Monica Irén Solberg Susegg

Nyheter

STEINKJER: Trafikkuhellet ble meldt klokka 15.58, og fant sted i Byavegen på Steinkjer.

– Bil som har kjørt inn i et tre, større materielle skader, skrev politiet på Twitter rett før 16.

Politiets operasjonssentral opplyste klokken 17.15 om at føreren, en mann i tyveårene, var blitt fraktet til Levanger sykehus. Klokken 18.30 får Trønder-Avisa bekreftet fra sykehuset at føreren, en mann, ble påført lettere skader, er stabil og er innlagt til observasjon.

Fører var alene i bilen

Ambulansen forlot Byavegen rundt 16.15. Det var da fremdeles mange nødetater på stedet.

Politiets innsatsleder Tonje Waaden forteller T-A at fører var alene i bilen, og var våken da han ble kjørt vekk i ambulanse - i første omgang til legevakta.

Waaden forteller at en bil har kommet kjørende i retning sentrum. Den har gått over i motsatt kjørefelt, kjørt ut av veien, og truffet et tre. Deretter har bilen havnet på jordet nedenfor treet. Det er store materielle skader på bilen. Trønder-Avisas reporter forteller at det er skader over hele fronten av bilen.

- Det har vært veldig stort trykk. Hele passasjersiden er godt inntrykt. Der er det bra at det ikke satt folk, sier Waaden.

Skjedde i 30-sone

- Er det mistanke om høy fart, eller rus?

- Ikke foreløpig. Rutinemessig vil det bli tatt blodprøve, men det er ingenting som indikerer det, pr. nå, sier Waaden.

Hendelsen skjedde i en 30-sone. Politiet vet ikke om farten oversteg 30 kilometer i timen, men bekrefter at farten var høy. Politiet vil ikke gå ut med grunnen til at farten har vært høy, før de har fått snakket med bilens fører. Det vil bli opprettet sak, forteller operasjonsleder Tiller.

NB! Det har vært motstridende beskjeder om antall personer i bilen på ulykkestidspunktet. Den første meldingen operasjonssentralen mottok, oppga at fører var i bilen sammen med en passasjer. Trønder-Avisa hadde opplysninger om at det var to personer i bilen, men dette stemmer ikke. Kl. 17. 15 fortalte politiets operasjonsleder, Bernt Tiller, at vitnemål er hentet inn, og at det er helt sikkert at fører var alene i bilen.