Louie (1,5 år) har en ukjent sykdom og trenger omsorg døgnet rundt. Alenemor Siri føler hun må kjempe for å få den hjelpen familien trenger.

Kort tid etter at Louie ble født forsto tobarnsmor Siri Walseth at sønnen ikke var som andre barn. Han trenger hjelp 24 timer i døgnet, og framtida er uviss. Likevel opplever hun at Levanger kommune ikke vil gi familien den bistanden de trenger.

HAR DET TØFT: Siri Walseths sønn Louie (1,5 år) har en ukjent sykdom, og trenger pleie 24 timer i døgnet. Walseth føler de ikke får nok hjelp, og opplever at alt er en kamp.   Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

LEVANGER: Louie kom til verden 24. september 2018, fire uker før termin. Til å begynne med trodde legene og Siri at Louie var slapp fordi han var prematur og hadde gulsott. Men etter et par uker begynte sykehuset å mistenke at ikke alt var som det skulle. Louie klarte ikke å ta imot pupp, formen svingte og han festet plutselig ikke blikket lenger.