– Lokal mat og drikke er som toppidrett

Ølbrygger Steinar Kvam hevder at lokalprodusert mat og drikke som appellerer til landets beste restauranter, kan sammenlignes med entusiasmen som toppidrettsutøvere skaper i breddeidretten.

FØRST POPULÆRT I TRONDHEIM: – Det virket som om folk på Innherred først fikk opp øynene for det lokale ølet fra Inderøy Gårdsbryggeri etter at de oppdaget at det solgte godt i Trondheim, sier ølbrygger Steinar Kvam. 

Nyheter

INDERØY: – Vi ser at eliten innen toppidrett skaper økt interesse og engasjement for sine idretter. Det påvirker breddeidretten positivt og bidrar til å løfte nye utøvere til å tørre å prøve og satse. Slik er det innen lokal mat- og drikkeproduksjon også. At noen lykkes og får solgt inn sine produkter til landets beste restauranter, deriblant Michelin-restauranter i Trondheim, inspirerer de som kommer bak til å yte enda litt til, sier Steinar Kvam som eier og leder mikrobryggeriet Inderøy Gårdsbryggeri AS.