Frp vil ikke bygge nye fylkeshus i Trondheim og Steinkjer.

– Vanvittig sløsing

Gruppeleder Lill Harriet Sandaune (Frp) mener det er ei vanvittig sløsing med offentlige midler å bygge to nye fylkeshus i Trøndelag, som det legges opp til.

Stasjonstomta i Steinkjer: Et av forslagene i en mulighetsstudie som Trøndelag fylkeskommune har fått laget, viser hvordan det kan komme til å se ut på stasjonstomta. Et nytt Fylkets hus foran til høyre med rådhuset bak. Studiene viser at det også er plass til et hotell på tomta. Bak hotellet ser vi Nav-bygget som er under oppføring: Den lille bygningen mellom hotellet og Fylkets hus er dagens gamle jernbanestasjon. Tegning: Rambøll. 

Nyheter

Når fylkestinget møtes i Steinkjer onsdag og torsdag er lokalisering av Fylkets Hus i Trondheim og Steinkjer tema for fylkespolitikerne.