Dette kan bli den nye hverdagen for mange hvis Innherred renovasjon skal hente søpla

Innherred renovasjon foreslår å skjerpe kravet til vegstandard og vil ikke kjøre veger med mer enn ti prosent stigning, ifølge høringsutkastet.

frakter søpla ned til kjørbar veg: Torunn Green (f.v.), Sissel Sissel Hembre Jacobsen og Synøve Følstad bor i Hellemshaugen på Røra og er abonnen ter hos Innherred Renovasjon. Går revideringen av renovasjonsforskriftene gjennom med dagens ordlyd, kan de bli nødt til å frakte søppeldunkene ned til kjørbar veg, som i høringsutkastet vil si alle veger med mer enn ti prosent stigning. 

Nyheter

INDERØY: – Jeg må si det var et sjokk å lese hva Innherred Renovasjon har foreslått i sine renovasjonsforskrifter. Man skulle nesten tro det var 1. april, sier leder Sissel Hembre Jacobsen i Hellemshaugen velforening på Røra.