Vil overføre begravelser på nett

I Frosta, Levanger, Verdal, Inderøy, Steinkjer og Snåsa er det et tak på 15 deltakere under begravelser. Nå vil Lie begravelsesbyrå overføre seremoniene på nett, så flere pårørende kan få delta.

VIDEOOVERFØRING: Marius Lie i Lie begravelsesbyrå ønsker å tilby de etterlatte muligheten til å direkteoverføre begravelsesseremonien på nett. Han mener at begrensningen på antall tilstedeværende i kirken gir en ekstra belastning i sorgprosessen når man må velge ut hvem som skal få komme i begravelsen.   Foto: Svein Leknes, Steinkjer-Avisa

Nyheter

I forrige uke forbød regjeringen forsamlinger på mer enn 50 personer. Noen begravelsesbyråer anbefaler derfor kremering og en seremoni senere. Flere steder er det innført enda strengere regler. I Stiklestad prosti kan maks 15 delta i en gravferd.