– Et overgrep mot hele Meråker

Kommunestyret i Meråker er hasteinnkalt til et ekstraordinært kommunestyremøte klokka 18 i kveld mandag. Rådmannens framtid i kommunen skal diskuteres.

ET OVERGREP: Venstre-veteran Egil Haugbjørg mener det er et overgrep overfor hele Meråker-samfunnet at ordfører Kjersti Kjenes har innkalt hele kommunestyret til et fysisk møte mandag kveld.  Foto: Marius Langfjord

Nyheter

MERÅKER: Fredag ettermiddag fikk kommunestyremedlemmene innkallingen, som er unntatt offentlighet. Stillingen til rådmann Ole Henrik Fjørstad skal diskuteres, og møtet avsluttes med en sak som heter «Eventuell ny konstituering». Uten at noen vil bekrefte det, av hensyn til at saken er unntatt offentligheten, så handler kveldens møte ene og alene om å erstatte Fjørstad som rådmann. Hva årsaken er til det, vil ingen kommentere.