Alle Kværner-ledere kutter lønn

Kværners konsernledelse har bestemt at deres egen faste lønn skal reduseres med fem prosent fra første april og ut 2020.

– Ekstraordinær situasjon: – Den globale situasjonen er ekstraordinær. Jeg tror at alle vi i Kværner, på alle nivåer, nå ønsker å bidra til å holde Kværner robust og klar til å utføre prosjekter og sikre jobber etter denne krisen, sier konsernsjef Karl-Petter Løken i Kværner.  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Nyheter

Kværners konsernsjef Karl-Petter Løken ba forrige uke om å få redusert sin egen lønn. I tillegg har konsernsjefen og hele konsernledelsen også blitt enige om at programmet for deres variable lønn for 2020 blir kansellert. I sum betyr dette at hver av lederne får over 40 prosent redusert opptjening i 2020, sammenliknet med opptjening i 2019.