Flere reagerer på hytteforbud: Ulogisk på Innherred

Regjeringens hytteforbud er laget for Hemsedal, ikke hyttefeltene på Innherred, mener både hytteforeninger og politikere.

Bør få lov: – Det er klart at hyttefolk vil på hytta si i påska. Så lenge man har samme helsetjeneste på hytta og hjemme, så bør man få lov til det, sier Arne Dag Pettersen, leder i Vulusjølaget hytteforening. Her ved Skallstuggu, der hytteforeninga egentlig snart skulle holde årsmøtefest.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

På forsiden av Trønder-Avisa onsdag, står det at regjeringens hytteforbud får Arne Dag Pettersen i Vulusjølaget hytteforening til «å se rødt». Forsiden henviser til artikkelen du nå leser, hvor Pettersen og flere andre kilder uttaler seg om den pågående hyttediskusjonen. Pettersen kjenner seg ikke igjen i beskrivelsen om «å se rødt», og understreker at han har stor respekt for regjeringens beslutning, selv om han mener den er ulogisk på Innherred. Trønder-Avisa beklager at det ble brukt sterkere ord på forsiden enn det var grunnlag for i artikkelen.