En ansatt i hjemmetjenesten i Overhalla er smittet av koronaviruset

Nyheter

OVERHALLA: Den ansatte har hatt få eller svært vage symptomer på sykdom og har derfor vært på jobb enkelte dager, før vedkommende gikk i karantene og så ble isolert hjemme etter påvist smitte, melder Overhalla kommune.

– Alle våre tjenestemottakere som har hatt besøk av vedkommende er nå kontaktet og satt i karantene. For flere er karanteneperioden allerede utløpt uten tegn til smitte. Alle følges opp videre etter behov. Noen pårørende er også varslet etter en nærmere vurdering, opplyser kommunen i ei pressemelding.

Øvrige ansatte som har vært i nær kontakt med den smittede er også satt i karantene.

– Overhalla kommune har fullt fokus på å forebygge og redusere smittespredning. I likhet med andre kommuner og øvrige helsetjenester må vi likevel forvente at det kan komme smittetilfeller også blant ansatte. Dette må vi håndtere fortløpende på best mulig vis.


Livestudio: Få siste nytt om koronapandemien

I vårt livestudio vil vi fortløpende oppdatere med de siste nyhetene om korona-viruset.