Jegerpodden går live med Jens Kvernmo på direkten fra Canada

Opprinnelige skulle Jegerpodden hatt liveshow på Camp Villmark-messa til helga. Istedet blir det heldigital livesending.

Jegerpodden Live er en produksjon helt uavhengig av Trønder-Avisa. Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme produktplassering eller reklame i sendingen.

Nyheter

John Petter Mellingen i Jegerpodden sier i en pressemelding at de hadde en brainstorming med lytterne sine da det ble klart at liveshowet på Camp Villmark i Lillestrøm ville bli avlyst.

– Erstatningen er ikke dårlig. Lørdag kveld får du se en livestreaming med Jens Kvernmo fra Canada, og musikk av Magnus Hestegrei. Det blir en godbit for alle jakt og friluftsinteresserte, sier Mellingen.

Solgte mange billetter

Showet i Lillestrøm hadde forhåndssolgt mer enn 300 billetter.

– Vi hadde kontakt med Jens Kvernmo i Canada. Der han er akkurat nå er det god internettforbindelse, og da kom ideen om liveshow sammen med han, sier Mellingen.

Jens Kvernmo befinner seg fortsatt i Canada. De fire tv-programmene i serien «Jens i Canada» ble avsluttet sist uke med mer enn 600.000 seere på siste sending.

 

- Interessen for tv-programmene og bookingen av foredrag viser at Jens har nådd et publikum som setter stor pris på programmene hans, sier Arve Løberg i PKOM i en pressemelding. Løberg er manager for Jens Kvernmo.

Alternativ lørdagsunderholdning

Jegerpodden starter livestreamingen kl. 21 lørdag kveld, midt i beste tv-tiden.

– Vi tror mange ønsker seg et alternativ, og for alle som elsker jakt og friluftsliv håper vi dette et er godt alternativ, sier John Petter Mellingen.

– Vi skal ha med Jens på video fra Canada. I tillegg har NRK lovt oss noen upubliserte opptak fra Canada som vi kan vise. Dessuten får vi med oss Magnus Hestegrei, som tidligere har laget en sang til Jens, og han har vært med på noen av foredragene hans, skriver Mellingen i pressemeldingen.