Stillas-eier ny styreleder i næringsforumet

Stein Roger Sundland er valgt som nye styreleder i Verdal næringsforum.

NYVALGT: På årsmøtet i Verdal næringsforum 25. mars ble verdalingen Stein Roger Sundland valgt som ny styreleder.  Foto: Gaute Ulvik Haugan

Nyheter

VERDAL: På årsmøtet i Verdal næringsforum 25. mars ble verdalingen Stein Roger Sundland valgt som ny styreleder.

– Jeg er imponert over resultatene som er oppnådd og ser fram til å bidra med å ta næringsforumet enda et stykke videre, sier Sundland.


Ber Verdal betale regninger når

Verdal næringsforum har sendt en tydelig liste med oppfordringer til Verdal kommune for å holde liv i lokalt næringsliv.


Vil dykke i konkurransekraft

Sundland er markedssjef og medeier i Master Stillas AS og har lang yrkeserfaring fra offentlig og privat sektor. Han har tidligere jobbet som leder i Aetat og Navi Verdal, før han i 2005 begynte i Aker Verdal. Han er utdannet innen matematikk og astrofysikk, og har i voksen alder tatt en mastergrad i kunnskapsledelse, opplyser næringsforumet i en pressemelding.


Redder 35 Aker-jobber

Tre ledere fra Aker Verdal satser for seg selv. De tar med seg 32 kolleger.


– Vervet som styreleder vil for meg være som å dykke tilbake ned i interessefeltet som omhandler konkurransekraft for regionens arbeidsgivere, både private og offentlige, sier Sundland.

Han poengterer at det er viktig for næringsforumet å jobbe godt med å skaffe handlings- og ressursrom til å videreutvikle regionens næringsliv og bolyst.

– Tilfører kompetanse

Avtroppende leder Aage Rostad blir fortsatt sittende i styret, men ønsket ikke å ta gjenvalg som styreleder. Det begrunner han selv ut fra en helhetsvurdering om hva som er det beste for videre utvikling av Verdal næringsforum.

– Stein Roger tilfører styret en kompetanse og erfaring som gjør oss sterkere. Han har solid ledererfaring og stort engasjement for næringsutvikling. Han er den beste personen til å lede det videre arbeidet med utvikling av næringsforumet, sier Rostad.