Ingen av eiendomsmeglerne i Nord-Trøndelag har permittert

Selv om eiendomsmarkedet i Trøndelag falt 50 prosent i første pandemi-uke, har ikke meglerforetakene i Nord-Trøndelag så langt vurdert permitteringer.

– Får konsekvenser: – Jeg er ikke i tvil om at det som samfunnet står midt oppi nå, får konsekvenser for boligmarkedet for alle som har planer om kjøpe selge og for oss som leverer tjenester i tilknytning til dette. Men det gjelder å ha is i magen. Halvert omsetningsvolum er som forventet, sier analysesjef Jan Håvard Valstad i Eiendomsmegler 1 i Midt-Norge.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

Ifølge analysesjef Jan Håvard Valstad i Eiendomsmegler 1 i Midt-Norge er eiendomsmarkedet i Trøndelag ute av balanse. Koronapandemien halverte omsetningsvolumet sist uke i Trøndelag, selv om den så langt ikke har ført til prisfall.