Hallbjørn (90) fryktet stengte grenser: Kjørte bobil fra Spania til Norge

I frykt for at pandemi-rammede Spania ville stenge grensene, satte Hallbjørn Hanssen (90) seg bak rattet på bobilen i all hast – og kjørte gjennom fire land for å komme seg velberget heim.

GJENNOM FIRE LAND: Hallbjørn Hanssen kjørte gjennom fire land for å komme seg heim fra Spania til Norge.   Foto: Bjørn Tore Ness / Namdalsavisa

Nyheter

TRONDHEIM/NAMSOS: – Jeg måtte avbryte oppholdet. Det svirret så mange fortellinger om at Spania ville stenge grensene. I tillegg skulle man ikke blande seg blant folk og butikkene trakk ned rullegardinene. Så jeg tok ikke sjansen på å bli. Det var «likast» å komme seg ut av det. Etter å ha sagt farvel til vennene mine, satte jeg meg i bobilen og startet turen heim, sier Hallbjørn Hanssen på telefon fra Trondheim, der han har vært i 14 dagers karantene sammen med sin reisevenninne.