DIREKTE KL. 17.00: Se LOs 1. mai-markering

Det blir ingen 1. mai-tog, men LO har ikke lagt ned parolene av den grunn. På Innherred har flere lokale LO-organisasjoner samlet seg og sender direkte fra Øynaparken kl. 17.00.

(Trykk på merket for å utvide bildet til fullskjerm. Juster lyden nederst i høyre hjørne.)

Ingen tradisjonelle 1. mai-tog i år, men digitale markeringer i stedet. Bildet er fra fjorårets markering i Namsos.  Foto: Øivind Rånes/Namdalsavisa

Nyheter

Flere lokalorganisasjoner i LO har tatt initiativ til lokale digitale markeringer. På Innherred har LO Inderøy/Leksvik, LO Levanger, LO Verdal og LO Steinkjer og omegn inkludert Snåsa, gått sammen om en direktesending fra Øynaparken under parolen «Trygghet for helse og arbeid».

– Det vil komme appeller fra kjente politikere fra Rødt, SV og AP og en hilsen fra LO-leder Hans Christian Gabrielsen. I tillegg vil det være livemusikk fra Bengt Are Zakariassen, og vi vil vise fram alle de flotte regnbuene vi har fått inn fra barn i hele Innherred, forteller leder i LO Steinkjer og omegn, Hilde Grevskott.

– Det vil også være sofaprat med folk fra ulike forbund om trepartsamarbeid og samtiden, og en sofaprat med stortingsrepresentanter via Skype. Vi vil få se opptak av tradisjonelle kransnedleggelser fra de ulike kommunene. Programleder er Ingrid Elise Andersen, legger hun til.

Sendingen starter kl. 17.00, og kan sees på t-a.no.

Sendingen produseres av Camerat.


Se sendeplanen: Nå får du konsertene rett i nettavisa

Trønder-Avisa vil streame en rekke konserter og forestillinger i tiden som kommer. Her ser du hva som venter.

DIREKTE KL. 19.00: Konsert med Vømmølbasen og Porcelen Band

Hva passer vel bedre enn vømmølmusikk på 1. mai? Se konsert med Hans Rotmos Vømmølbasen og Porcelen Band kl. 19.00.