Mann skadd i arbeidsulykke i Leksvik

Mann i 30-årene kjørt til legevakt etter en arbeidsulykke på et gårdsbruk i Leksvik.
Nyheter

I følge politiet skal mannen ha fått en gjenstand i hodet i forbindelse med arbeid som ble utført på gården. Det skal ikke dreie seg om alvorlig personskade, men vedkommende er fraktet med ambulanse til legevakt for en sjekk.

– Vi har en patrulje på stedet for å gjøre undersøkelser, i og med at det trolig er en arbeidsulykke, opplyser operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Trøndelag politidistrikt.

Dette er den andre arbeidsulykka på gård i distriktet denne uka. Tirsdag ble en kvinne i 70-årene skadd da hun ble sparket av en ku på en gård i Mosvik. Kvinnen hadde store smerter, og ble sendt til sykehus for observasjon.


Eldre kvinne sparket ned av ku

Nødetatene rykket tirsdag kveld ut til det som beskrives som en arbeidsulykke i MosvikSkolene i Steinkjer åpner ikke før tirsdag

I et skriv til foreldrene i Steinkjer kommune, opplyser de at det vil bli fjernundervisning for alle elevene fra 5. til 10. trinn mandag 11. mai.Gravid kvinne kontaktet helsevesenet ni ganger - tre dager senere døde hun

Adresseavisen skriver at den gravide kvinnen som døde på sykehuset Namsos i mars var fem måneder på vei, og at hun skal ha blitt innlagt med sterke smerter.