Forventer at partiet tar en lederrolle for å hjelpe Kværner: – Går ikke an å beskrive hvor viktig det blir å finne en løsning

På mandag kommer Ap-leder Jonas Gahr Støre til Kværner. Krisen på verftet har allerede fått ringvirkninger for underleverandørene, og Ap Verdal frykter enorme konsekvenser for hele regionen om ikke stortinget finner en god løsning.

Støtter Kværner: Ole Gunnar Hallager, gruppeleder, og Arild Pedersen, leder i Verdal Arbeiderparti håper og tror forhandlingene om petroleumspakkene får et annet utfall enn det regjeringen har foreslått.   Foto: Eirik Evensen

Nyheter

Det var ingen hjelp å få for Kværner Verdal, og resten av næringene som er knyttet opp mot Olje- og gass, da revidert nasjonalbudsjett ble lagt fram av regjeringen på tirsdag. Nå har klubbledelsen på Kværner Verdal satt sin lit til at opposisjonen skal forhandle fram en avtale på stortinget som sørger for at aktiviteten kan gjenopptas.