Forventer Ap-støtte til en utsatt næring

Klubbleder Ståle Johansen ved verkstedklubben ved Kværner Verdal forventer at ord følger handling fra Ap-leder Jonas Gahr Støre i forhandlingene om en krisepakke til olje- og gassnæringa.

SKULDER VED SKULDER: Klubbleder Ståle Johansen ved Kværner Verdal forventer at Ap-leder Jonas Gahr Støre står skulder ved skulder med leverandørindustrien når forhandlingene om krisepakken til olje- og gassnæringa starter denne uken. Tidligere Verdal-ordfører Bjørn Iversen (Ap) til høyre i bildet.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

Mandag møtte Johansen partilederen for å diskutere de tillitsvalgtes innvendinger mot regjeringens krisepakke som nå er gjenstand for forhandlinger på Stortinget. Der, som i møtet med partimedlemmer i Rostadgården mandag, var Støre tindrende klar på at de skal gjøre det de kan for å få en krisepakke som treffer næringa.