Åpner svevehotell i idyllisk trollskog

En koronaavbrutt interrailtur i Europa tidligere i vår skjøt fart i planene om en sveveteltcamp og svevehotell i skogen ved Skilbrigt gård.

SVEVENDE SATSING: – Det er lite som kan måle seg med nykokt kaffe på bål, liggende i et svevetelt og bare lytte til lydene i skogen. Det gir sjelefred og ro, sier Katrine Ingebrigtsen og Johannes Skilbrigt.  Foto: Svein Helge Falstad

Nyheter

EKNE: Ekteparet Katrine Ingebrigtsen og Johannes Skilbrigt har lenge drømt om å utvikle en helt spesiell tilleggsnæring til gårdens tradisjonelle satsing på korn og gris. Men først sa hun opp jobben i Nord-Trøndelag Røde Kors og han tok permisjon fra jobben som daglig leder ved Ronglan innkjøpslag, for å ta med sine fire barn på en halvt år lang interrailtur i Europa. Tre-fire uker etter avreise inntok koronapandemien Europa.