Splittet utredning foreslår å skrote SNK-navnet og kvitte seg med Spelet og hotellet

Flertall foreslår dramatiske endringer i organiseringen av Stiklestad Nasjonale Kultursenter (SNK).

FORESLÅR DRAMATISKE ENDRINGER: Flertallet i utvalget ledet av kulturbyråkrat Johan Fredrik Urnes foreslår dramatiske endringer i organiseringen av Stiklestad Nasjonale Kultursenter (SNK). Blant annet foreslås det at SNK-navnet skrotes, og at man kvitter seg med Spelet og Stiklestad Hotell.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

VERDAL: Etter at styre og ledelse ved Stiklestad Nasjonale kultursenter (SNK) i fjor høst meldte at de vurderte å kutte «Spelet om heilag Olav» i 2020, ble det ikke uventet heftig debatt – men det åpnet seg også en dyp kløft mellom de to eierne: Trøndelag fylkeskommune og Verdal kommune.