Fire forelegg for fart ved Sjøåsen

Høyeste hastighet målt til 78 kilometer i timen i 60-sone.
Nyheter

Politiet melder tirsdag kveld at de har skrevet ut fire forenklede forelegg i forbindelse med trafikkontroll på fylkesvei 17 ved Sjøåsen. Høyeste hastighet ble målt til 78 kilometer i timen i 60-sonen.

Tidligere på dagen var UP ute lenger sør for å kontrollere ulovlig bruk av mobiltelefon. 17 forenklede forelegg ble utstedt for førere som ikke klarte å holde fingrene unna telefonen i bilen. Kontrollen fant sted i Stjørdal.

Det ble også utstedt 13 forenklede forelegg for hastighet i forbindelse med en kontroll i Inderøy tirsdag ettermiddag. I tillegg ble gitt et forenklet forelegg for brudd på vikeplikt i forbindelse med fotgjengerfelt. Høyeste hastighet ble målt til 104 kilometer i timen i 80-sone.


Vil innføre bompenger på elbiler

Tiden der elbiler kjører gratis gjennom bomstasjoner kan være over. I midten av juni skal fylkestinget diskutere om elbilistene må betale for bompasseringer.Uvanlig mange mistet førerkortet i pinsa

Det ble en svært travel pinse for UP i Trøndelag, der trafikken var preget av høy fart. Til dels svært høy fart, melder distriktsleder i UP.