Politiet frykter at mannen som sjikanerer gravide har slått til igjen:

Minst tre nye kvinner skal ha blitt antastet på magen

Tine opplevde det som skremmende og ubehagelig da en fremmed mann fulgte etter henne og sønnen på fem, og begynte å klå på magen hennes. Politiet mistenker en tidligere straffet mann.

FULGTE ETTER: Tine var på veg ned denne steintrappa ved Hokkadalsbrua mot elvepromenaden, da en fremmed mann begynte å følge etter henne og hennes fem år gamle sønn. Mannen var intenst opptatt av om Tine hadde baby i magen, og spurte etter navn og bosted før han flere ganger tok på kvinnens mage.   Foto: Pia Marie Lerseth

Nyheter

STEINKJER: Torsdag ettermiddag hadde Tine (37) og hennes fem år gamle sønn tenkt seg til bystranda for å teste badetemperaturen, og som vanlig la de turen til elvepromenaden som går fra Guldbergaunet til Rismelen.