Steinsprang har truffet hytte i Frosta

Hytteeieren oppdaget et mulig ras da han kom til hytta på Frosta fredag kveld.

TRAFF HYTTE: Flere store steiner raste ned fra en skrent, og traff hytta på Frosta. Raset ble oppdaget da hytteeier kom fram fredag kveld. Ingen personer er skadd.  Foto: Henrik Einangshaug

Nyheter

FROSTA: Politiet har varslet kommunen, og fagpersonell har vært på stedet og undersøkt forholdene.

Raset har skjedd i området Breivika ved Småland i Frosta.

– Hytteeieren oppdaget at det hadde gått et ras da han kom til hytta nå i kveld. Det er usikkert når raset faktisk gikk, forteller politiets operasjonsleder Ole Petter Hollingen.

Ifølge ham skal flere store steiner ha rast ned fra en skrent ved hytta.

– Noen ligger på tunet, mens noen traff grunnmuren på hytta. Det er ikke store skader, men hytteeieren ønsker å ha området undersøkt, sier Hollingen.

Det er flere hytter i området.


Steinkjerkvinnen tok med seg datteren og gikk i dekning i Polen – tiltalt for å ha bortført sitt eget barn

Steinkjer-kvinnen skal ha fryktet at barnevernet ville ta datteren – og gikk i dekning i Polen uten barnefarens samtykke.Politiet frykter at mannen som sjikanerer gravide har slått til igjen:

Politiet frykter at mannen som sjikanerer gravide har slått til igjen: Minst tre nye kvinner skal ha blitt antastet på magen

Tine opplevde det som skremmende og ubehagelig da en fremmed mann fulgte etter henne og sønnen på fem, og begynte å klå på magen hennes. Politiet mistenker en tidligere straffet mann.Måtte løpe ut fra den dramatiske brannen i dyna: – Jeg fikk ut barna og hundene. Det er det viktigste.

Bjarne Tommy Berg (44) og familien ble husløse etter en brann natt til onsdag. – Jeg har vondt i magen. Det er litt surrealistisk, sier Berg.