Savnede badere har kommet til rette

Leteaksjon avblåst – de savnede baderne er kommet til rette.

FUNNET: De to savnede baderne er kommet til rette. Begge er i god behold. 

Nyheter

Politiet meldte onsdag kveld på Twitter at det hadde skjedd en badeulykke ved Bruemsfossen i elva Ogna i Steinkjervassdraget. Meldingen fra politiet kom klokken 18.39, og ifølge politiet var to menn savnet..

Politi, brannvesen, et redningshelikopter og mannskaper fra Røde Kors var på tur til elva for å bidra i søket.

Ble meldt savnet

– Vi fikk meldingen klokken 18.30. Det er to menn i 20-årene som er savnet i forbindelse med bading i Steinkjervassdraget, og de har vært savnet i et par timer. De hadde med seg snorkel, dykkemaske og svømmeføtter, opplyste operasjonsleder Øystein Sagen i Trøndelag politidistrikt like etter at meldingen ble sendt ut..

Funnet i god behold

Klokken 19.08 kom meldingen om at de to mennene som var savnet var funnet i god behold på land. Ingen av dem var skadet.

– Badingen tok litt lengre tid enn avtalt, opplyser politiet.