– Vi oppsøker alt det som er bra og vil oppleve det beste. Da måtte vi til Frosta.

For Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen var det et must å besøke verdens nordligste squashproduksjon. Grønnsaken fra Frosta får en hovedrolle i neste sesongs «Truls à la Hellstrøm».

GRØNN MATGLEDE: Gronnsakprodusentene Anne Stavseth Minde (fra venstre) og Egil Minde fikk torsdag besøk av Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen i veksthustunnelen på Buset gård. Her høster de cirka 60 kasser squash daglig. – At verdens nordligste dyrkes her på Frosta gjorde at vi måtte ta turen hit, sier Hellstrøm.   Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

FROSTA: Tonen var lett og ledig da kjendisduoen besøkte Minde & Østerlie på Frosta denne uken. Årsaken til besøket var en grønn grønnsak, som får hovedrollen i en episode fra Trøndelag i serien «Truls à la Hellstrøm», som kommer på TV 2 til høsten. I år er det norgessesong.