Morten (24) avskiltet bilen til fordel for drifting på lukket bane: – Jeg ønsker ikke lenger å sette andres liv i fare

I flere år har 24-åringen driftet på parkeringsplasser og råkjørt sammen med andre bilinteresserte i Steinkjer. I juni 2019 bestemte han seg for å ta bilen av vegen.

AVSKILTET BILEN: Morten Bårdsen har tatt bilen av vegen og over på lukket bane. Han håper flere i Steinkjers bilmiljø vil følge hans eksempel i stedet for å skade andre trafikanter i tillegg til seg selv.   Foto: Lene Marita Berg Hermann

Nyheter

STEINKJER: Morten Bårdsen (24) hører til i driftemiljøet på Steinkjer. Han har selv vært med på drifting rundt om i fylket og ikke hatt noe særlig besvær med å kjøre fort på veiene. Men, i fjor tok livet hans en helomvending – han fikk høre at han skulle bli far, og med dette endret han helt synet på råkjøring.