Vi bruker mer penger lokalt i 2020 enn i 2019

Folk i Midt-Norge har dradd debet- og kredittkort for 244 millioner kroner mer i lokalt næringsliv i årets 25 første uker enn i samme periode i 2019.

– Merkbart behov: – Vi var stengt i tre måneder, men etter ei uke gikk jeg alene på jobb og solgte kaffe og vaffel. Det var faktisk et merkbart behov for en del folk å kunne finne et offentlig kaffetilbud, sier daglig leder Bjørn Erik Utseth i restauranten Ørens Meieri AS i Verdal. Her sammen med (fra venstre) kokk Espen Julnes, kjøkkensjef Martin Dølvik og servitør Guri Johansen.  Foto: Svein Helge Falstad

Nyheter

En oversikt over de 25 første ukene i 2020 viser at Sparebank 1 SMNs kunder har dradd debet- og kredittkort for 13.686 millioner kroner, mot 13.442 millioner kroner i 2019. Det er en økning på 244 millioner, eller 1,8 prosent. Og økningen kommer i lokale- og regionale foretak over hele Midt-Norge.