Miljøorganisasjoner reagerer på nye planer for E6 på Hell:

– Enda en spiker i kista for artene i elva

Den endrede reguleringsplanen for E6 fra Helltunnelen til Hellstranda er uforsvarlig og ulovlig, mener flere naturorganisasjoner. – Man kan ikke bygge først og så se hvordan det går, sier biolog og generalsekretær i Sabima.

STJØRDALSELVA: Det er flere arter som er avhengige av naturressursene i Stjørdalselva. I denne nasjonale lakseelva lever sjøørret, ål og laks. Også trekkfugler bruker området som et rastestopp på veien forbi Trøndelag.  Foto: Tone Persdatter

Nyheter

STJØRDAL: Større ødeleggelser av en allerede tungt belastet fjord kommer til å bli konsekvensen om den nye og endrede reguleringsplanen for E6 mellom Helltunnelen og Hellstranda settes ut i livet. Det mener flere naturorganisasjoner, med miljøorganisasjonen Sabima i spissen.