Da Geir Olav ble nødt til å amputere den ene foten, trodde han livet var over – nå har han startet egen bedrift

Geir Olav Bull (51) var sjuende generasjons gårdbruker på Laugen gård i Nærøysund kommune, helt til kneet svikta og han ble nødt til å gi seg. Da foten til slutt måtte amputeres, var det en ting som var sikkert. Han skulle ikke ende opp som pleiepasient.

HAR STARTET BEDRIFT: Geir Olav Bull har startet opp Bulls grave- og UTV-service, og utfører diverse småjobber med UTV, gravemaskin og traktor.  Foto: Bjørn Tore Ness, Namdalsavisa

Nyheter

RØRVIK: – Jeg overtok gården etter mine foreldre i 2005. Da hadde jeg allerede vært engasjert i drifta i 14 år. Det var en stor produksjon, med 40 melkekyr og 40-50 okseslakt i året, forteller Bull, som den gang aldri kunne sett for seg å selge familiegården.