Veterinærens tips for hundekjøp:

– Velg riktig rase og av riktig grunn

– Det er mange fallgruver når man skal skaffe seg hund, sier veterinær Guro Bjørgvik. Her er dyrlegens fire punkter man er nødt til å ta stilling til før man kjøper hund for første gang - hjemmekontor eller ei.

VETERINÆREN: Guro Bjørgvik jobber som veterinær ved Smådyrklinikken Inn-Trøndelag på Rinnleiret. Hun forteller at selv om valpetida er artig, er det mye man er nødt til å tenke gjennom før man skaffer hund.  Foto: Privat

Nyheter

RINNLEIRET: De fleste hundeeiere kan være enige med veterinær Guro Bjørgvik ved Smådyrklinikken i Inn-Trøndelag når hun sier at man lærer mye av sin første hund. Fra bjeffing til veterinærutgifter, her er hennes råd til de som vurderer å investere i en ny bestevenn for aller første gang.