Ingen tur til Roskilde i år heller

I fjor var han kreftsyk. I år har koronapandemien satt det meste på sidelinja. For Svein Bjørge betyr det to somre på rad uten Roskilde-festivalen.

KORONAFAST: Han har vært fast gjest på Roskilde-festivalen siden 1982. For andre år på rad må Svein Bjørge holde seg hjemme.  Foto: Per-Magne Midjo

Jeg tror ikke restriksjonene fjernes før vi har en vaksine som virkelig hjelper. Imens vil kulturnæringen i Norge slik vi kjenner den i dag, under- graves mer og mer.

Svein Bjørge, sjef for Steinkjerfestivalen
Nyheter

Å ta turen til Roskilde i Danmark siste helga i juni har vært en veldig viktig del av mitt liv. Jeg var der første gang i 1982 og ble blåst over ende. Jeg var 19 år og ble bergtatt av stemningen og helheten generelt og konserten med U2 spesielt. Det minnet står som hamret i hodet mitt.