Varsler demonstrasjon mot predikant

Predikanten Levi Andre Jensen har meldt sin ankomst til Steinkjer mandag ettermiddag. Nå varsler Rød tråd og Trønderpride motdemonstrasjon

MOTDEMONSTRASJON: SV-politiker Siv Furunes fra Inderøy og sokneprest Ottar Strand i Inderøy reagerer kraftig på budskapet til predikant Levi Andre Jensen, som skal tale i Steinkjer mandag ettermiddag. – Jeg har jobbet mye med denne saken, og har sett hva kristen forkynnelse har ødelagt i livet til mennesker, jeg håper virkelig vi skal komme videre, sier soknepresten.   Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

STEINKJER: Da Levi Andre Jensen besøkte Sørlandet i sommer skapte han i følge NRK kaos med sine «meet-ups». Nå er han stasjonert i Trondheim og har varslet turnevirksomhet i Midt-Norge. Mandag skal han predikere i Rismelen i Steinkjer.