Måtte ringe politiet da elva omringet bilen de sov i

Slik så camp-plassen ut da paret våknet fra skjønnhetssøvnen sin i natt. Bildet er delt med tillatelse fra politiet.   Foto: Politiet på Innherred

Nyheter

VERDAL: Et par måtte ringe politiet da de våknet fra den idylliske camp-plassen sin i Verdal tirsdag morgen.

Paret ville nemlig sove tettest mulig på naturen og valgte elvebredden i Verdal som nattens soveplass, ikke så langt fra sjøen. Det de ikke hadde regnet med var flo og fjære.

Da de våknet omringet elva bilen de sov i, og både politi og bilberger ble ringt.


– Jeg kan forstå om folk tenker: «Hva er galt med Sparbu?»

På veggen ved E6 i Sparbu henger det en knallrosa reklameplakat med ordene «Hold ut! Du er snart i Verdal». – Jeg ser at den kan provosere, sier lederen for forsamlingshuset der plakaten er.

Forsvant fra Oftenåsen i natt - dukket opp i en fontene i Verdal i dag

En trefigur på 100 kilo forsvant fra Peilehytta på Oftenåsen i Steinkjer i natt. Allerede i dag morges dukket «dama med kjevle» opp igjen, men da midt i en fontene i Verdal sentrum.


– Bilen ble tauet bort da det hadde blitt mer fjære, skriver politiet på Innherred på Facebook, som kommer med følgende oppfordring:

– Bruk campingplassene - på anviste plasser.


Kongen av campingen

Da korona truet Geir Arthur Kalseths campingrike, var det bare å tenke konstruktivt.

Reiselivet går så det griner. –Det er komisk, vi står i boblejakke og selger is, og folk står med paraply og venter.

Reiselivsbransjen fryktet krisesommer, men reiselystne nordmenn har sørget for stor aktivitet på Innherred. Gangstad Gårdsysteri har hatt omsetningsrekord og køer av ishungrige turister i regnværet.