Året 2019 skulle være det året Sara skulle si mer ja til venner, bli med i organisasjoner og styrer. Hun endte opp med å isolere seg og sluttet å le.

Sara Kveli Skjervø (39) begynte å trene hardere enn tidligere for å få energi, men det eneste kroppen lengtet etter var en stille stund på sofaen. Vennebesøk og middagsselskaper ble et ork. En blodprøve fra Hunt4 avdekket årsaken – cøliaki.

ÅPEN: Etter deltakelsen i Hunt4 fikk Sara Kveli Skjervø svaret på hvorfor hun har vært så mye syk gjennom flere år – hun testet positivt for cøliaki. Nå er kostholdet endret, formen på veg til å bli bedre, og i august er hun tilbake i jobben ved Ungt entreprenørskap Trøndelag.   Foto: Pia Marie Lerseth

Nyheter

STEINKJER: En sommernatt i 2019 våkner Sara Kveli Skjervø med intense brystsmerter, og sliter med å puste. Hun vekker mannen Endre, og de ringer etter ambulanse, men får beskjed om å avvente.